Joëlla Marinus, Visagie Tilburg

Joella Marinus - Visagie Tilburg

Visagie Tilburg

Voor Visagie, voor elke gelegenheid ben je bij Joëlla Marunus Visagie in Tilburg aan het juiste adres. Joëlla heeft een internationaal erkent VTCT visagie diploma en kan je adviseren over de laatste make-up trends en welke make-up stijl het beste bij je past. Ben je benieuwd wat Joëlla Marinus Visagie voor jou jan betekenen, neem dan snel contact op via het contact formulier.

Joella Marinus Visagie is gevestigd in Tilburg, maar werkt voornamelijk op locaties door heel Nederland. Wil je je dag- of avond make-up door Joëlla laten verzorgen, ben je natuurlijk welkom, aan huis in Tilburg.

Visagie Tilburg voor elke gelegenheid

Visagie Tilburg

Ga je binnenkort trouwen en ben je opzoek naar een visagist voor jouw speciale dag, of wil je gewoon een complete make-over en advies over hoe je dat in de toekomst zelf kunt bereiken? Ook dan kun je bij Joëlla Marinus Visagie in Tilburg terecht. Van een compleet verzorgde trouwdag tot een spetterende avond make-up, alle is in huis en bijna al je wensen zijn te realiserren.

Joëlla maakt hoofdzakelijk gebruik van eerste klasse make-up van onder andere MAC Cosmetics, Kiko Milano en Revolution Beauty.

Ook in de televisie en showbusiness heeft Joëlla Marinus Visagie al een goede naam opgebouwd. Bij persoonlijkheden als Samantha de Jong (Barbie) en Jeffrey Lake staat ze al onder de spreekwoordelijke “speeddail”.

Prijzen en informatie

Ben je benieuwd wat voor prijzen Joëlla Marinus Visagie in Tilburg hanteert? Kijk dan even op de prijslijst voor een indicatie. Wil je een offerte op maat ontvangen voor visagie, stuur dan even een , of neem contact op via het contact formulier.

Ook als je gewoon wat meer informatie wilt ontvangen kun je een berichtje sturen, Joëlla reageert over het algemeen binnen 24 uur op je berichten.

Joëlla MarinusJoëlla Marinus €€