Joëlla Marinus, Bruidsmake-Up

Joella Marinus - Bruidsmake-Up in Tilburg

Een bruidsmake-up artist speelt vaak een integraal onderdeel van de meest geanticipeerde en opwindende dag van de vrouw in haar leven. Een effectieve visagiste helpt haar cliënt haar op die speciale dag op haar mooist te lijken. Een getalenteerde, marktgerichte make-up artist met een licentie kan zichzelf onderscheiden van de roedel door als bruidsgeschenner voor bruiden in haar omgeving te zijn.

Opleiding en Diploma

Bruidsmake-up TilburgOm bruidsmake-up artist te worden, heb ik een opleiding gevolgd aan een erkende cosmetische school. De Internationaal erkende beroepsopleiding Visagie plus bij De Visagieschool wordt afgesloten met een internationaal erkend VTCT diploma (VTCT Level 3 Diploma in fashion, theatre and media hair and make-up studies).

Een portfolio opzetten

Een portfolio met werk fungeert als een beeldend cv. Mijn portfolio is te vinden op mijn website en hier kun je voorbeelden van mijn werk en tijdens mijn opleiding vinden. De meeste albums bevatten zowel voor als na foto's waardoor het resultaat nog meer in het zicht springt.

Alles voor de cliënt

Als bruidsmake-up artist werk je met een brede selectie aan klanten, allemaal met individuele smaken en behoeften. De belangrijkste vaardigheid bij het werken met een klant is luisteren naar en luisteren naar haar wensen en behoeften. Ik ben proactief en stel vragen over het tijdstip van de dag, het thema van de bruiloft en of ze foto's heeft van hoe ze eruit zou willen zien.

Joëlla MarinusJoëlla Marinus €€