Avond Make-Up by Joëlla Marinus

Joella Marinus - Avondmake-up-Up in Tilburg

Avond Make-Up

Veel vrouwen - vooral als ze geen cosmetica-experts zijn - worden geconfronteerd met een raadsel wanneer ze make-up aanbrengen voor een nacht in de stad. Hoe creëer je dat va-voom-effect zonder over de top te gaan? Moet je een nieuwe techniek of kleur proberen, of gewoon proberen om de basismake-up te versterken die je altijd draagt? En hoeveel is teveel?

Dit is mijn belangrijkste stuk avondmake-upadvies:

probeer het in te dammen. In je poging om een hele speciale look te creëren zal het verleidelijk zijn om all-in te gaan voor elk deel van je gezicht, maar het is beter om één “feature” te kiezen voor een dramatische behandeling en de rest zo neutraal mogelijk te laten. Ik ben absoluut voorstander van het afdwalen van je comfortzone voor make-up, maar je zult er uiteindelijk uitzien als een relikwie uit 'Dynasty' met rokerige ogen, rode lippen en magenta blush. Als je donkere ogen wilt, kies dan een pure glans voor je lippen. En als je op zoek bent naar die fuchsia-lippenstift, ga dan lekker aan de eyeliner en mascara.

Het is mogelijk om jezelf spectaculair te laten lijken zonder 8 kilo make-up aan te brengen. Hier zijn vijf subtiele tips voor avondmake-up die voor bijna iedereen werkt.

1Probeer False Lashes

Als je geen grote make-up-drager bent, kan het idee van nepwimpers een beetje intimiderend zijn, maar maak je geen zorgen. Je hoeft niet je hele oog vol te plakken met de meest wilde creaties, met slechts een paar individuele wimpers op de bovenste buitenhoeken van je ogen kunnen ze er echt uit springen. Er is nog een beetje oefening voor nodig om ze onder de knie te krijgen, maar zodra je het onder de knie hebt, voorspel ik dat valse wimpers een vast onderdeel worden van je nachtelijke make-uproutine.

Avond Make-up False Lash
Joëlla MarinusJoëlla Marinus €€